Operose Re:pair Service

Vi älskar när våra plagg slits och får den där vackra patinan som gör att det syns att de används flitigt! Men när de använts länge nog, eller när en olycka varit framme kanske de behöver lite kärlek och omplåstring. Därför kör vi en kollektiv repair-service under veckan runt Circularmonday!  

Har något av dina Operose-plagg gått sönder och skulle må bra av lite omtanke? Kalas, då kan du passa på att ordna med det under #CircularMonday ! Saknar du tyg och tråd för att komma vidare med lagningen? Beställ hem ett gratis reparationskit så är du snart igång!

Häng på och förläng produktens liv!

Du är nu tre enkla steg bort från att ge ditt plagg ett förlängt liv genom en update av dina slitna arbetskläder!

Steg1

Beställ hem ett reparationskit i den färg du önskar här i webbutiken. Du hittar det via länken eller under "Övriga tillbehör - Klädvård". Köper du bara reparationskitet så kan vi skicka det med ett frimärke till dig. 

Steg 2

I väntan på att kitet ska komma fram kan du förbereda dig och din re:pair-insats genom att ex titta på våra videos på vår youtube alternativt på vår bloggen där vi visar lite "vanliga" lagningar!

Steg 3

Känner du dig ändå inte helt säker? Skicka oss ett meddelande eller mail med din re:pair-fråga, eller laga tillsammans med oss på måndag! Vi kör en "Re:pair live" på Instagram, så passa på att laga samtidigt och ställ eventuella frågor då! 

Dela gärna din re:pair med oss!

Skicka en bild, en video eller ett litet meddelande till oss! Tagga Operose_Workwear om du delar material på dina sociala medier när du tar hand om dina Operose-plagg! 

Vi inspireras massor av er, och sprider gärna inspirationen vidare - så får vi kanske rullning på #CircularMonday på riktigt!