Operose Re:pair Service

Vi älskar när våra plagg slits och får den där vackra patinan som gör att det syns att de används flitigt! Men när de använts länge nog, eller när en olycka varit framme kanske de behöver lite kärlek och omplåstring? Därför öppnar vi en repair-service under veckan runt Circularmonday!  

Har något av dina Operose-plagg gått sönder och skulle må bra av lite omtanke? Skicka plagget till oss så fixar vi det! Känner du dig osäker på om skadan verkligen går att fixa, skicka gärna en bild så att vi kan göra en bedömning först.Häng på och förläng produktens liv!

Du är nu tre enkla steg bort från att ge ditt plagg ett förlängt liv genom en update av dina slitna arbetskläder!

Steg1

Skicka oss först ett mail, gärna med en bild på det trasiga, och berätta att ett plagg från dig är på väg in! Passa även på att skriva vad du vill ha lagat, så vi har koll på läget. Berätta gärna historien bakom hur plagget gick sönder! Skicka mailet till: [email protected] och skriv "Operose Re:pair Service" som ämne! 

Steg 2

Skicka produkten du vill ha fixad tillsammans med en lapp om vad som ska lagas till oss! Glöm inte att skriva avsändare på paketet, vi tar inte ansvar för posten, men rekommenderar att du köper spårbar frakt. Du kan även köpa en returfraktsedel längre ned här på hemsidan om du vill vara på den säkra sidan.

Steg 3

Vi lagar plagget, och skickar sedan tillbaka det till dig! Nu håller plagget en sväng till och du kan avvakta med att köpa nya! Win-win!

Adress:
Operose AB
Gula Industrihuset, Brogatan 21
645 61 Stallarholmen


Fraktsedel