Operose Re:pair Service

Vi älskar när våra plagg slits och får den där vackra patinan som gör att det syns att de används flitigt! Men när de använts länge nog, eller när en olycka varit framme kanske de behöver lite kärlek och omplåstring? Därför öppnar vi en repair-service under veckan runt Circularmonday!  

Har något av dina Operose-plagg gått sönder och skulle må bra av lite omtanke? Skicka plagget till oss så fixar vi det! Känner du dig osäker på om skadan verkligen går att fixa, skicka gärna en bild så att vi kan göra en bedömning först.

Häng på och förläng produktens liv!

Du är nu tre enkla steg bort från att ge ditt plagg ett förlängt liv genom en update av dina slitna arbetskläder!

Steg1

Skicka oss först ett mail, gärna med en bild på det trasiga, och berätta att ett plagg från dig är på väg in! Passa även på att skriva vad du vill ha lagat, så vi har koll på läget. Om du har tid så får du gärna berätta historien bakom hur plagget gick sönder! 

Skicka mailet till: [email protected] och skriv "Operose Re:pair Service" eller liknande som ämne! 

Steg 2

Skicka produkten du vill ha fixad till oss tillsammans med en lapp om vad som är trasigt och en fraktsedel som är betald och adresserad hem till dig! Glöm inte att skriva avsändare på paketet, vi tar inte ansvar för posten, men rekommenderar en spårbar frakt. Alt. köper du två returfraktsedlar via oss här nedan. Skriv då ett meddelande i kassan att det avser en lagning i samband med #CircularMonday.

Steg 3

Vi lagar plagget åt dig, och skickar sedan tillbaka det till dig med fraktsedeln du la med ditt plagg! Nu håller plagget en sväng till och du kan avvakta med att köpa nya! Win-win!

Vår adress:
Operose AB
Gula Industrihuset
Brogatan 21
645 61 Stallarholmen


Fraktsedel

Gör det själv!

Vill du hellre laga plagget själv? Perfekt! Vi hjälper dig jättegärna på traven.

I samband med #CircularMonday är våra reparationskit gratis, och vi hoppas på att kontinuerligt uppdatera vår Instagram, YouTube-kanal och blogg med Steg-för-steg-guider och tutorials med hur man kan laga ett plagg! Är det något du saknar där eller som du behöver mer guidning kring? Hör av dig så ska vi försöka hjälpa till och uppdatera!