Hur returnerar jag en vara?

Att lämna tillbaka eller byta en vara gör du enklast genom att beställa en returfraktsedel enligt instruktionerna nedan på hemsidan. Vet du med dig att du kommer returnera något till oss så beställ gärna en fraktsedel direkt så skriver vi ut den och skickar med i ditt paket.


Returer och byten.

1. Köp och skriv ut en returfraktsedel
Köp fraktsedeln via länken här nedan. Då har vi kontroll och kan spåra paketet, och står dessutom för en del av kostnaden.
Returfraktsedeln skickas sedan till dig digitalt via mail vardagar mellan 8:00-16:00. Du kan antingen skriva ut den själv eller ta med sändningnumret till DHL så hjälper dom till med utskrift. 

Vi skickar alltså inte med returfraktsedlar med alla paketen på rutin. Det beror på att vi har ganska lite byten/returer och inte vill förbruka en massa naturresurser i onödan, speciellt inte på något som i dom flesta fall bara skulle kastas! Av samma anledning producerar vi inte längre plagg med prislappar/etiketter eller slår in produkterna i individuella plastpåsar. 

2. Skicka tillbaka till oss
När du skickar tillbaka något till oss, se till att det tydligt framkommer att paketet är ifrån dig. Vi behöver även information om vilken färg/storlek du önskar byta till eller om du vill returnera så är det väldigt uppskattat om du vill berätta varför. Lägg exempelvis med Orderbekräftelsen och skriv en notis på den med informationen om din returorsak. 
Packa varorna på ett sätt så att dom inte skadas under leveransen.

3. Till sist
När vi fått hem varorna du skickat till oss så skickar vi dina bytesvaror till dig dagen därpå under förutsättning att dessa finns i lager. Om inte så kontaktar vi dig för att hitta en lösning! Vi står för frakten av bytesvarorna tillbaka till dig. 

Ville du istället returnera en vara till oss så krediterar vi beloppet för denna vara när vi fått hem den. Återbetalningen eller justeringen av fakturan sker via Klarna, och skulle det vara några problem med detta så behöver du pga GDPR vända dig direkt till Klarna.

Plaggen vi får hem måste självklart vara i oanvänt och säljbart skick.