Det finns en tanke bakom allt

Vi har ständigt en dialog med yrkesverksamma inom lantbruk, vaktmästare, anläggning, trädgård  och andra  som gärna tar lite skit under naglarna och värdesätter hårt arbete. Utifrån våra kunders feedback utvecklar vi ständigt produkterna för att kunna erbjuda dig  de mest funktionella och välsittande arbetskläderna på marknaden.

Allt har sin plats
Så även hammaren, sekatören och mobiltelefonen. Videon visar våra byxors viktigaste funktioner och finesser!

Passformen
Med en bakgrund inom skräddaryrket,  har vi alltid var lite besatta av att hitta den perfekta passformen. Att hitta en byxa som sitter så nära som skräddarsytt på olika kroppar, var en rolig utmaning vi antog när vi tog fram våra första prover. Vi testade och testade på olika kroppsformer och vi tycker att vi har kommit så nära det perfekta som det är möjligt. Vi valde att använda en slitstark stretch på de områden där det krävs extra rörlighet och det gör att byxan formar sig efter just din kropp. Benen är något smalare än på "vanliga" arbetsbyxor och därför slipper du det fladdriga runt benen när du går, klättrar eller böjer dig ner. Byxan är förhöjd i svanken så att du alltid håller ryggslutet varmt och dessutom kan du böja dig ner utan att oroa dig.

Svanken är förhöjd och hela stusspartiet och den större delen av midjan är i en slitstark stretch.

Förutom att passformen passar de flesta kroppar, finns byxorna i ett stort storleksspann.

Stretchen över stuss och knä gör att du är bekväm även i obekväma arbetsställningar.

Löstagbara verktygsfickor
De flesta av våra byxmodeller har löstagbara fickor att köpa till. Du kan därför välja om du vill ha fickorna fram, en ficka bak, en på höften, inga fickor alls eller ännu fler. Så när du ska åka och köpa de där spikarna som du glömt, kan du slänga av dig fickorna (som är fulla med verktyg) i bilsätet bredvid dig. 

Ibland behövs kanske bara en ficka i sidan.

Du kan ha fickan bak när du jobbar mot ett bord eller klättrar.

Häng fickorna i bältet och få med dig precis allt du behöver.

Utanpåliggande knäskydd
De utanpåliggande knäskydden fäster du enkelt med knappar i öglor på utsidan av benen så att du slipper slita på dina knän mer än nödvändigt. Eftersom den värsta smutsen hamnar på just knäskydden, kan du bara ta av dem innan du går in och du kan även tvätta knäskydden separat. Så sparar du på miljön, byxorna och din kropp.


Knäskydd är en viktig investering för dina knän.

Du kan lätt ta dem av och på och du har två olika höjder att välja mellan.

Knäskyddspåsarna är sydda i samma slitstarka stretch som på byxorna och de håller länge.

Jackan har även den en passform som gör att du kan röra dig obehindrat. Och kolla in videon, så ser du hur den kommer att värma din rumpa under kyliga dagar.