FAQ

Här är svaren på de vanligaste frågorna vi får. 
Skulle du inte hitta svaret på din fråga här, så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! 

ÄR ERA KLÄDER STORA ELLER SMÅ I STORLEKARNA? 
Våra storlekar ligger precis i mitten. De flesta har den storlek de tror.
Eftersom det är stretch runt midja och stuss på Ava och Tilde, är det bättre att i dessa modeller ta en mindre storlek om du tvekar mellan två storlekar. Medan Felicia har en stum midja bör du utgå från midjevidden. Du hittar måttlistor och mer tips under storleksguiden.


OM JAG VÄLJER FEL STORLEK, FÅR JAG BYTA DÅ?
Ja, du har full bytesrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan levererad. Du står själv för returfrakten och det finns möjlighet att köpa en returfraktsedel här. Vi skickar en ny vara så fort vi fått tillbaka den första. Se mer info under köpvillkor.


KAN MAN HA KNÄSKYDD TILL BYXORNA?
Ja självklart går det att ha knäskydd. På vissa modeller beställer du till knäskyddsfickor som sätts fast på utsidan, på andra finns traditionella knäskyddsfickor på insidan. Se info under varje vara.
Knäskydden hittar du här: Knäskydd


VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ AVA OCH TILDE? 
Modellerna Ava och Tilde har liknande passform, ganska snäv med hög midja. Dom har samma stretchmaterial över stuss och knän, men i övrigt olika material. Ava består i huvudsak av material i naturmaterial, 100% bomull, medan Tilde består i huvudsak av ett material i 60% bomull och 40% polyester, vilket gör den lite mer slitstark. Vidare har Tilde en extra benficka med dragkedja och en D-ring som inte Ava har. I vår modelljämförelse kan du läsa mer om skillnaderna och likheterna.


VAR KAN MAN PROVA ERA KLÄDER?
Vi har ett fåtal återförsäljare, utan säljer mest via vår webbutik. Du är också välkommen att besöka vår egen butik som ligger i Stallarholmen i Sörmland. Kontoret/butiken ligger i en mysig byggnad, Gula Industrihuset, tillsammans med ett gäng vintagebutiker och ett fantastiskt cafe, Printz Bageri. Kontakta oss före du kommer så att vi säkert är på plats.

Vi säljer vissa av våra produkter via olika återförsäljare av yrkeskläder. Du hittar våra fysiska återförsäljare på sidan här för att se om det finns någon i just din stad eller ort.


JAG SKA GE BORT KLÄDER FRÅN ER I PRESENT, HUR SNABBT KAN JAG FÅ LEVERANS?
Vi levererar normalt inom 1-3 arbetsdagar men hör gärna av dig till oss, så ser vi till att ditt paket verkligen kommer iväg så snabbt det bara går om det är bråttom!