FAQ

Här är svaren på de vanligaste frågorna vi får. 
Skulle du inte hitta svaret på din fråga här, så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! 

ÄR ERA KLÄDER STORA ELLER SMÅ I STORLEKARNA? 
Våra storlekar ligger precis i mitten. De flesta har den storlek de tror.
Eftersom det är stretch runt midja och stuss på Ava och Tilde, är det bättre att i dessa modeller ta en mindre storlek om du tvekar mellan två storlekar. I modellerna utan stretch, Felicia och Wilja, bör du utgå från midjevidden. Du hittar måttlistor och mer tips under storleksguiden.


OM JAG VÄLJER FEL STORLEK, FÅR JAG BYTA DÅ?
Ja, du har full bytesrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan levererad. Du står själv för returfrakten och det finns möjlighet att köpa en returfraktsedel här. Vi skickar en ny vara så fort vi fått tillbaka den första. Se mer info under köpvillkor.


KAN MAN HA KNÄSKYDD TILL BYXORNA?
Ja självklart går det att ha knäskydd. På de flesta modeller beställer du till knäskyddsfickor som sätts fast på utsidan. På vår målarbyxa Sophia finns traditionella knäskyddsfickor på insidan. Se info under varje arbetsbyxa.
Knäskydden hittar du här: Knäskydd


VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ AVA OCH TILDE? 
Modellerna Ava och Tilde har samma smala passform med hög midja. De har samma stretchmaterial över stuss och knän, men i övrigt olika material. Ava består i huvudsak av naturmaterial i 100% bomull. Tilde består i till större delen av ett material i 60% bomull och 40% polyester, vilket gör den lite mer slitstark. Vidare har Tilde en extra benficka med dragkedja och en D-ring som inte Ava har. I vår modelljämförelse kan du läsa mer om skillnaderna och likheterna.


VAR KAN MAN PROVA ERA KLÄDER?
Vi har ett fåtal återförsäljare och säljer mest via vår webbutik. Du är också välkommen att besöka vår egen butik som ligger i Stallarholmen i Sörmland. Kontoret/butiken ligger i en mysig byggnad, Gula Industrihuset, tillsammans med ett gäng vintagebutiker och ett cafe, Bageri Speceri.  Kontakta oss före du kommer så att vi garanterat är på plats.


JAG SKA GE BORT KLÄDER FRÅN ER I PRESENT, HUR SNABBT KAN JAG FÅ LEVERANS?
Vi levererar normalt inom 1-3 arbetsdagar men hör gärna av dig till oss, så ser vi till att ditt paket verkligen kommer iväg så snabbt det bara går om det är bråttom!


HAR NI OLIKA LÄNGDER PÅ ERA BYXOR? 
Vi gör i dagsläget ingen längdgradering på våra plagg eftersom vi inte har utrymme för så många flera artiklar i varje modell. Men vi vill  ändå att byxorna ska passa dig så bra som möjligt och erbjuder därför förlängning och förkortning av våra byxor! Du hittar tjänsten under klädvård.