Vi bjuder på mer julstämning!

För att underlätta din julhandel förlänger vi bytesrätten fram till den 15 januari 2022. Vi erbjuder även fri inslagning av paketet och kan självklart skicka det direkt till mottagaren! Vi vill inte strula till det mer än nödvändigt. Det är svårt nog att köpa julklappar, hitta rätt storlek på första försöket och hinna med att ge bort presenten i fråga. 

Förlängd bytesrätt

Du eller mottagaren av gåvan får byta produkten ända fram till 15/1-21. Bytena går till på samma sätt som vanligt, läs mer om det här.

Få först, betala sen

Väljer du att betala med Klarna kan du kostnadsfritt avvakta 30 dagar innan du behöver betala fakturan. Då har du gott om tid att få hem och slå in paketet! 

Välj leveransadress

Köper du en gåva till någon som bor långt bort? Då kan du välja att få det levererat och inslaget direkt till personen i fråga! 

Få ditt paket inslaget!

Vill du att vi slår in gåvan och skriver en liten hälsning till personen som ska få julklappen? Klicka i så fall på "lägg till meddelande" i kassan, och skriv att du önskar få det inslaget och om det är något speciellt du vill att det ska stå på paketet så ordnar vi det så snyggt vi kan!

Gäller fram till julafton!
Beställningar som genomförs vardagar innan klockan 12.00 skickas samma dag med DHL. Normalt kan du hämta ut paketet redan nästa dag.