Mer än bara Operose.....

För att kunna erbjuda dig mer av det goda, säljer vi även andras grymma saker!


Sara Bäckmo
Sara driver Skillnadens Trädgård och skriver bl.a. böcker om odling.


Svensktillverkade handverktyg, knivar i rostfritt stål och ask.

Japanska sekatörer och blomsaxar av hög kvalitet.

Gör Impvax, impregneringen gjord av bivax, linolja och stearin. Miljövänlig! 

Vi säljer eko T-shirts med vårt eget tryck från GoSoWear.

Mössorna vi säljer är producerade av Fruit med vår egen logga.
Blundstone
Klassiska dra på-kängor; med eller utan stålhätta.


Arbetsskor och kängor, 
med stålhätta eller komposithätta.

Japanska högkvalitativa trädgårdssågar.


DeWit

Trädgårdsverktyg från Holland.


Andra kompisar

Beeware brinner för en hållbar framtid och säljer bivaxdukar som kan användas på samma sätt som ex plastfolie. De är både vackra och praktiska, och tillverkas i Vasastan! 

Ett absolut måste för alla som besöker eller befinner sig i Stockholm är att prova City Quiz Walks. Här kan du köpa kluriga tipspromenader att ta genom stadens olika stadsdelar! 

Assistent stödet finns för de gånger tiden inte riktigt räcker till och när du faktiskt skulle behöva en assistent! De hjälper till med diverse olika kontorsuppgifter, från kundkontakt till bokföring, under en dag eller någon månad!

Är det dags att uppdatera hemmet? Room outlet har ett stort utbud av heminredning och är återförsäljare av några av våra främsta heminredningsproducenter. 

Hos Phoneluxe hittar du stilrena och unika tillbehör till din iPhone, bl.a. vackert designade skal. Även trådlösa hörlurar med fina fodral. 

Hos Mutatiio kan du hitta kreativa karaffer för dryck, vackra nog för att även fungera som dekoration! Dom säljer även otroligt praktiska rengöringskulor för svårdiskade glas och vinkaraffer. 

Har du liksom grundaren av Tussiull en stor passion för ull och hantverket du kan utföra med ullen? Isåfall kan du hitta allt du behöver hos dem! Utöver ull säljs här även tillbehör som syrafärger och filtnålar. 

Filmfantasterna som ligger bakom Filmhyllan har ett av norra Europas största filmutbud! Här hittar du titlar som är svåra att få tag på, och de hjälper gärna till med att plocka hem det du söker!

Haja produkter säljer hästrelaterade ting, men erbjuder även bl.a. smycken gjorda av tagel från din egen häst! En perfekt presentshop för den hästintresserade! 

Hos 3D2U kan du bevara minnen och skapa personliga och unika produkter. De skapar 3D-utskrifter och lasergravering, varje produkt är unik, och du väljer själv ditt motiv!

Hos JBB Bildelar hittar du antagligen det du behöver till din bil. De har ett brett sortiment inom bilvård, belysning, förbrukningsmaterial och reservdelar. 

För det Star Wars-intresserade födelsedagsbarnet är Shadow Trooper en riktig guldgruva! Troopern besöker ert kalas, eller så kan nu boka en trekamp !

Hos Leklyckan Outlet hittar du en vacker butik fylld av barn- och babyprodukter! Här finns allt från inredning till giftfri träleksaker, både till privatpersoner och för återförsäljare.

Hos Leksakshallen hittar du leksaker och samlarobjekt från populära Pokémon, Barbie, Transformers mfl. Här finns ett stort utbud av många olika välkända varumärken både för upphämtning och hemleverans. 

Lottas piff och puff är en detaljhandel med ett stort utbud av dekorativa ting. Här kan du även hitta handvirkade grytlappar och disktrasor i olika färger och storlekar.