♻️ Inför Circular Monday ♻️

|20/10, 2022

♻️ Inför Circular Monday ♻️

Känner ni hur december, julen och circular monday står på glänt?
Nä, inte vi heller. Men kloka av erfarenhet vet vi att vi är experter på att vara ute lite för sent. Därför vill vi redan nu börja lyfta årets härligaste event; Circular Monday som går av stapeln den 21/11! Motpolen till Black Friday och i en hel vecka kör vi fullt fokus på cirkuläritet!

I Operose fall handlar det som vanligt om:

  • Reparation av byxor, kläder och tillbehör
  • Andrahandsförsäljning av våra produkter
  • Nytt för i år är några kreativa re:make-projekt! Men mer om just detta senare…


♻️ ♻️ SECOND HAND ♻️ ♻️

Vet du med dig att arbetsbyxorna du växte ur för några år sedan fortfarande ligger i garderoben och tar plats? Har du gamla gravidbyxor som ersatts av en Tilde? Ett par Ava som inte används längre? Låt oss hjälpa dig hitta en ny ägare till dina byxor!

♻️ VILL DU SÄLJA? Fota plagget i fråga, skriv en liten beskrivning om vilket skick det är i och även pris inkl frakt. Maila sedan till [email protected] så hjälper vi dig att hitta en köpare till dina saker under årets mest cirkulära vecka. 

♻️ VILL DU KÖPA? Detsamma gäller då åt andra hållet. Är du på jakt efter ett begagnat Operose-plagg, hör av dig så kikar vi om någon vill sälja just det!

 


♻️ ♻️ REPARATION AV PLAGG ♻️ ♻️

Har du och dina arbetsbyxor råkat ut för en reva? Någon söm som råkat släppa eller detalj som nöts sönder? Låt oss hjälpa dig förlänga livslängden på byxan! 

♻️ SKA VI LAGA? Hör av dig till oss på [email protected], berätta vad som behöver repareras så vi är lite förberedda, skicka sedan plagget till oss så lagar vi och skickar sedan tillbaka det till dig. Du kan antingen köpa frakten direkt av oss, klicka då hem två fraktsedlar (en för att skicka hit plagget, och en för att sedan skicka tillbaka plagget till dig) och skriv ett meddelande i kassan att det avser en lagning i samband med #CircularMonday. Alt. köper du frakten den lokalt och lägger med en fraktsedel som är adresserad hem till dig i paketet. Vår adress är:

Operose AB
Gula Industrihuset
Brogatan 21
645 61 Stallarholmen

♻️ SKA DU LAGA? Vill du hellre laga det själv så kommer våra lagningskit vara gratis under veckan! Önskar du guidning är det bara att du hojtar till så lägger vi upp en tutorial på hur lagningen kan gå till!