Charlotte - renoverar sin husbåt!

|11/08, 2020

Charlotte - renoverar sin husbåt!

Vi är våra kunders största fans! Trots fördomar och ibland ogillande från andra väljer så många av er att göra er egen grej och outtröttligt följa era drömmar. Det är fantastiskt när ni kommer på en galen idé, tar er an den och se vart det tar er. Dessa kvinnor är en stor inspiration för oss, vi vill gärna dela några av deras berättelser med er!

Idag träffade vi Charlotte. För fyra år sedan bestämde hon sig för att följa en av sina drömmar, att köpa och bo på en husbåt. Hon köpte en gammal husbåt och har ägnat de senaste åren åt att renovera den. På frågan om hon någonsin ångrar det beslutet skrattar hon och säger att hon med facit i hand antagligen har lagt ner lika mycket pengar och arbete som om hon hade byggt en helt ny husbåt istället. 

Nästa vecka kommer hennes båt äntligen att sjösättas i vattnet, där hon kommer att fortsätta sitt outtröttliga renoveringsarbete, samtidigt som hon hittar nya platser till sjöss att besöka.

Vi är enormt imponerade av Charlotte! Vi kommer definitivt att besöka henne igen och uppdatera er med fler fantastiska bilder när hennes projekt är klart. Vi skulle också älska att ni delar dina drömmar med oss - antingen redan uppfylld, mitt i uppfyllelsen eller det ni drömmer om framåt.