Operose Re:use Service

Det mest hållbara plagget är det som faktiskt används!

Därför förmedlar vi under veckan runt Circularmonday en "köp och sälj" på våra sociala medier. Detta för att kunna hjälpa både dig som tycker synd om dina Operosebyxor som aldrig får vara med om något kul längre efter att du växte ur dem, eller dig som kanske inte har råd att köpa ett par arbetsbyxor för gravida till fullt pris. 

Vi vill ju lika mycket som du att kläderna från Operose ska användas!

 Häng på och låt dina kläder få en ny kompis!

Du är tre enkla steg bort från att ge ditt plagg från Operose en ny chans i livet!

Steg1

Fota ditt plagg och skriv några rader om skicket på plagget och ungefär när du köpte det. Ange hur mycket du vill ha för det (inkl  spårbar frakt i Sverige) och hur köparen enklast kan betala dig. 

Skicka bilder och texten i ett mail till [email protected], skriv "Reuse" i ämnesraden så hamnar det rätt hos oss direkt!  

Steg 2

(Vi lägger ut en annons som vi publicerar på FB och IG, och försöker hitta en köpare åt dig!)

Vi har första kontakten med potentiella köpare, och vid köp kopplar vi er samman! Du dela dina kontaktuppgifter/ev Swish-nummer till köparen, och köparen betalar och delar sina adressuppgifter till dig.Steg 3

Du skickar plagget till köparen och plagget kan förhoppningsvis få ett nytt liv fyllt av arbete igen!Vill du köpa?

Du är nu tre steg ifrån att fynda en grym arbetsbyxa!

Steg1

Håll utkik på våra sociala medier, skicka ett meddelande till oss när du hittat ett plagg du vill ha eller om det är några frågetecken rörande en specifik produkt!

Finns inte plagget du vill ha uppe? Skicka ett meddelande och fråga oss, det kan vara så att vi inte hunnit publicera alla annonser!

Steg 2

Har du hittat vad du söker och bestämt dig för att genomföra köpet?

Vi kopplar ihop dig med säljaren. Du får betalningsuppgifterna från säljare, och säljaren får dina adressuppgifter. Du betalar för varan och säljaren skickar varan!

Steg 3

Vänta in att paketet kommer hem till dig. Köparen har köpt en spårbar frakt till och du kan söka efter var paketet befinner sig!

Du får sedan hem ett plagg som du förhoppningsvis kan fylla med massa nytt liv och arbete!

  VAD GÄLLER?

Har du koll på vilka regler som gäller vid försäljning mellan två privatpersoner? Kolla vad konsumentverket skriver om att sälja som privatperson till privatperson här nedan!